Vi som arbetar här

Den mänskliga kontakten kan förstås aldrig ersättas av en hemsida. Tveka därför inte att kontakt oss för personlig rådgivning och hjälp. Här får du en kort presentation av oss som arbetar på Hernö Begravningsbyrå.

Staffan Andersson

Begravningsrådgivare
Representant
Borgerlig officiant
Borgerlig Vigselförrättare
Familjejuridik
staffan.h@ringabyraer.se
Tel 0611-511 200

Staffan har 12 års erfarenhet som begravningsrådgivare och har varit officiant på ett hundratal borgerliga begravningar. De senaste åren har han vidareutbildat sig inom familjejuridik och är Godkänd Boutredare, vilket innebär att han hjälper till med Boutredning i dödsbon: Bouppteckning,  Arvskiften, Förvaltning och Testamenten. Även rådgivning gällande Gravstenar. Tidigare finns lång erfarenhet från handelsträdgård i arbete med blommor.

Rose-Marie Åkerlund

Begravningsrådgivare
Representant

rose-marie@ringabyraer.se
Tel 0611-511 200

Rose-Marie har lång erfarenhet av arbete med människor i glädje och sorg, då hon tidigare arbetat nästan 13 år i Svenska kyrkan.
Hon finns till hands för Begravningsplanering, frågor kring Försäkringsinventering och Livsarkivet. Producerar och förmedlar dödsannonser till Tidningarna.

 

 

 

 

 

Vår viktigaste uppgift
Oavsett vilken typ av begravning ni väljer så är vår viktigaste uppgift att ge rätt hjälp till rätt pris. Vår ambition är att varje uppdrag vi får ska genomföras med högsta kvalitet i minsta detalj och att det blir en hyllning till livet för den avlidne och ett minnesvärt avslut för de anhöriga.